Друк

Архів 2016

  • Програма USAID «ЛЕВ» оголошує конкурс на розробку Дорожніх карт

    21.03.2016

    RoadMaps_LEV

    Програма USAID «Лідерство в економічному врядуванні» оголошує конкурс на розробку Дорожніх карт (ДК) розвитку малого та середнього підприємництва на рівні територіальних громад/об’єднань територіальних громад для зменшення регуляторних бар'єрів та покращення бізнес середовища для МСП.

    Регіони, які можуть брати участь у конкурсі: Вінницька, Київська, Львівська, Тернопільська та Херсонська області.

    Мета конкурсу: широке залучення представників громадянського суспільства до розробки Дорожніх карт розвитку малого та середнього підприємництва на рівні територіальних громад/об’єднань територіальних громад. У даному конкретному конкурсі організатори під дорожньою картою мають на увазі опис послідовних кроків (заходів), розроблених за участі та з урахуванням інтересів всіх зацікавлених сторін, реалізація яких дозволить досягти поставленої мети конкурсу, а саме  - зменшити регуляторні бар'єри та покращити бізнес середовище для МСП. 

    Учасники Конкурсу: До участі у конкурсі запрошуються: неприбуткові, зокрема громадські організації (в тому числі громадські об’єднання та спілки) з вищезазначених областей.

    Переможці конкурсу, відібрані конкурсною комісією, отримають міні-грант обсягом до 100 тис. грн. (планується, що середній розмір гранту становитиме 50-80 тис. грн) на вдосконалення (доопрацювання) Дорожніх карт та їх адвокацію.

    Вимоги до Дорожніх карт: 

    • містять аналіз поточного стану регуляторного середовища для розвитку МСП в області;
    • визначають проблеми (регуляторні бар’єри) для розвитку МСП в області та містять пропозиції щодо конкретних шляхів їх мінімізації (усунення), які можуть бути реалізовані в короткостроковій перспективі;
    • містять перелік логічно пов’язаних та послідовних заходів, реалізація яких сприятиме розвитку малого та середнього підприємництва на рівні територіальних громад/об’єднань територіальних громад;
    • є «фіскально відповідальними», тобто містять інформацію про вартість кожного із запропонованих заходів, джерела їх фінансування/співфінансування та відповідальних за їх майбутню реалізацію;
    • пропонують конкретні механізми реалізації запропонованих заходів на рівні територіальних громад/об’єднань територіальних громад;
    • пропонують інноваційні підходи до налагодження співпраці між бізнесом, громадськими організаціями й органами місцевого самоврядування/місцевої влади на рівні територіальних громад/об’єднань територіальних громад.

    Дорожню карту потрібно оформити за відповідною аплікаційною формою (не більше 25 сторінок) в електронному вигляді та надіслати електронною поштою на адресу: roadmap@ier.kiev.ua, у темі листа вказати «Конкурс Дорожніх карт».

    Паперовий примірник Дорожньої карти та супровідні документи подаються за адресою: м.Київ, 01030, вул. Рейтарська, 8/5А, ГО «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій».

    Останній термін подання Дорожніх карт: 18:00, 30 квітня 2016 р.

    Запитання щодо умов конкурсу можна задавати у електронному вигляді до 10 квітня 2016 року. Відповіді на запитання будуть розміщені на сайті ГО «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій». Крім того, потенційні учасники конкурсу зможуть отримати консультації щодо формату підготовки Дорожніх карт у форматі відео-конференції та/або skype call.

    Контактна особа: Ольга Красовська (krasovska@ier.kiev.ua, +38 044 235 64 85)  


     

    Завантажити аплікаційну форму можна тут 

    Завантажити форму бюджету можна тут 

    Переглянути умови конкурсу можна тут   

    Відповіді на запитання потенційних учасників конкурсу знаходяться тут

Powered by

Activemedia
© 2020
Інститут
економічних досліджень
та політичних консультацій
адреса:
Рейтарська 8/5-А,
01054 Київ, Україна
тел.:
+ 38 044 278-63-42
+ 38 044 278-63-60
факс:
e-mail:
+ 38 044 278-63-36
institute@ier.kyiv.ua
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на www.ier.com.ua