Друк

Новини інституту

  • 1 грудня відбудеться конференція "Роль організацій громадянського суспільства в імплементації ПВЗВТ у трьох асоційованих членах – Грузії, Молдові та Україні"

    25.11.2021

    1 грудня 2021 року Інститут політики Грузії (Georgian Institute of Politics) разом з Інститутом  європейської політики та реформ (InstituteforEuropeanPoliciesandReforms) та Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій проведе конференцію на тему: «Роль організацій громадянського суспільства в імплементації ПВЗВТ у трьох асоційованих членах – Грузії, Молдові та Україні». 

    Мета конференції – представити основні результати та рекомендації спільного дослідження про роль організацій громадянського суспільства в імплементації ПВЗВТ в асоційованих країнах, проведеного дослідниками з Грузії, Молдови та України. При цьому основну увагу буде зосереджено на оцінці ролі ОГС в інформуванні малих та середніх підприємств щодо можливостей, які виникають у рамках впровадження ПВЗВТ. Також будуть згадані кращі практики та проблеми ОГС у процесі імплементації ПВЗВТ у Грузії, Молдові та Україні. Учасники заходу матимуть змогу почути оцінки експертів ЄС, а також подальші перспективи цих країн від представників делегацій ЄС у Грузії, Молдові та Україні. 

    Основною аудиторією конференції будуть представники з відповідних робочих груп платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства, незалежні експерти, науковці, представники МСП та інші зацікавлені сторони. Офіційна мова – англійська, проте захід також буде супроводжуватися синхронним перекладом на грузинську, румунську та українську мови. 

    Онлайн-захід відбувається у рамках реалізації проекту «Роль організацій громадянського суспільства в імплементації ПВЗВТ в Грузії, Молдові та Україні», який фінансується та підтримується Європейським Союзом через повторне надання грантів Форуму громадянського суспільства Східного партнерства.

    Захід відбудеться 1 грудня 2021 року, 17:30 за київським або 16:30 за центральноєвропейським часом 

    Захід відбуватиметься з використанням програми Zoom, англійською мовою (з синхронним перекладом на грузинську, українську та румунську мови)

    РЕЄСТРАЦІЯ

     

    ПРОГРАМА

    17:30 – 17:35 (за київським часом)

    Вступне слово 

    • Корнелі КАКАЧІЯ, Директор Інституту політики Грузії(Georgian Institute of Politics)
    • МОДЕРАТОР: Майкл ЕМЕРСОН, Старший Науковий Співробітник, Керівник проекту 3dcftas.eu, Центр політичних європейських досліджень (CenterforEuropeanPolicyStudies)

     

    17:35 – 17:45 (за київським часом)

    Роль організацій громадянського суспільства у впровадженні ПВЗВТ у Грузії 

    • Тінатін АХВЛЕДІАНІ, Наукова співробітниця Центру політичних європейських досліджень (CenterforEuropeanPolicyStudies) та Аналітик Інституту політики Грузії (Georgian Institute of Politics)
    • Елена ПАНЧУЛІДЗЕ, Аналітик Інституту політики Грузії (Georgian Institute of Politics)

     

    17:45 – 17:55 (за київським часом)

     Роль організацій громадянського суспільства у впровадженні ПВЗВТ у Молдові

    • Станіслав ГІЛЕТЧІ, Заступник директора з наукової роботи Інституту європейської політики та реформ (InstituteforEuropeanPoliciesandReforms)
    • Міхай МОГІЛДЕА, Керівник групи дослідників Програми європеїзації Інституту європейської політики та реформ (InstituteforEuropeanPoliciesandReforms)

    17:55 – 18:05 (за київським часом)

    Роль організацій громадянського суспільства у впровадженні ПВЗВТ в Україні 

    • Анастасія КРОПОВА, Молодша наукова співробітниця, Інституту економічних досліджень та політичних консультацій (Україна)
    • Богдан КОСТІВ, Молодший науковий співробітник, Інституту економічних досліджень та політичних консультацій (Україна)

     

    18:05 – 18:20 (за київським часом)

    Коментарі

    • Домінік ПАПЕНХАЙМ, Тематичний координатор з питань економічного розвитку та ринкових можливостей, Представництво Європейського Союзу в Грузії
    • Дмитро ШУЛЬГА, Директор Європейської програми, Міжнародний фонд «Відродження», Україна
    • Василь ПЛАМАДЕАЛА, Торговий представник, Представництво Європейського Союзу в Молдові18:20 – 18:30 (за київським часом)

    Питання та відповіді

Powered by

Activemedia
© 2020
Інститут
економічних досліджень
та політичних консультацій
адреса:
Рейтарська 8/5-А,
01054 Київ, Україна
тел.:
+ 38 044 278-63-42
+ 38 044 278-63-60
факс:
e-mail:
+ 38 044 278-63-36
institute@ier.kyiv.ua
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на www.ier.com.ua