Друк

Новини інституту

  • 11 жовтня відбудеться дискусія "Роль організацій громадянського суспільства в інформуванні представників МСП щодо можливостей торгівлі між країнами Східного партнерства та ЄС"

    05.10.2021

    11 жовтня 2021 року о 12:00 (за київським часом) відбудеться дискусія "Роль організацій громадянського суспільства в інформуванні представників МСП щодо можливостей торгівлі між країнами Східного партнерства та ЄС"

    Дискусія організована у рамках проекту «Роль організацій громадянського суспільства в імплементації ПВЗВТ у Грузії, Молдові та України», який фінансується Європейським Союзом, та реалізується Georgian Institute of Politics (Грузія), Institute for European Policies and Reforms  (Молдова) та Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій (Україна). 

    Основна мета цієї багатосторонньої дискусії – підвищити рівень регіональної співпраці ОГС з представниками МСП та іншими зацікавленими сторонами. У рамках цієї онлайн дискусії представники ОГС та МСП, які задіяні в імплементації ПВЗВТ, зможуть поділитися своїми практиками та повчитися один в одного. Цей захід також допоможе нам отримати зворотній зв’язок від більш ширшої регіональної аудиторії, не тільки від представників ОГС з країн, що підписали Угоди про асоціацію з ЄС, але також від інших країн Східного партнерства.   

    Дискусія відбудеться онлайн, англійською мовою за допомогою програми Zoom, її учасниками будуть представники ОГС та МСП з 6 країн Східного партнерства. Один спікер з кожної країни матиме приблизно 5 хвилин на свою доповідь, у якій відповість на такі питання:

    • Які виклики та перспективи Вашої країни у торговельних відносинах з ЄС?
    • Як Ви можете оцінити роль ОГС в інформуванні МСП щодо торговельних можливостей (переважно експортних) з ЄС?

    Участь у заході можлива за умов попередньої реєстрації за цим посиланням: https://bit.ly/3DtBKO7 

Powered by

Activemedia
© 2020
Інститут
економічних досліджень
та політичних консультацій
адреса:
Рейтарська 8/5-А,
01054 Київ, Україна
тел.:
+ 38 044 278-63-42
+ 38 044 278-63-60
факс:
e-mail:
+ 38 044 278-63-36
institute@ier.kyiv.ua
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на www.ier.com.ua