Друк

Новини інституту

  • Запис вебінару "Глибинні інтерв'ю та фокус групи"

    30.10.2020

    30 жовтня 2020 року Інститут економічних досліджень та політичних консультацій провів вебінар "Глибинні інтерв'ю та фокус групи" для потенційних учасників Конкурсу грантів "Громадська оцінка роботи регіональних митниць".

    Вебінар провели Оксана Кузяків, керівниця проєкту Підтримка «Громадської ініціативи «За чесну та прозору митницю», виконавча директорка Інституту економічних досліджень та політичних консультацій та Ірина Федець, експертка проєкту Підтримка «Громадської ініціативи «За чесну та прозору митницю», старша наукова співробітниця Інституту економічних досліджень та політичних консультацій.

     

    Під час вебінару Оксана Кузяків розказала про методологію і деталі проведення глибинних інтерв’ю, зокрема про глибинні інтерв’ю як метод соціологічного дослідження й що потрібно знати не-соціологу.

    Ірина Федець детальнорозповіла, як провести фокус-групу, для чого проводяться фокус-групи, в яких випадках їх варто і не варто проводити, висвітлила специфіку фокус-групових обговорень онлайн.

    Спікери відповіли на запитання учасників вебінару.

    Презентація «Глибинні інтерв’ю як метод збору інформації: що потрібно знати «не-соціологу» доступна за посиланням

    Презентація «Як провести фокус-групу: для чого проводяться фокус-групи, коли їх варто і не варто проводити, специфіка фокус-групових обговорень онлайн» доступна  за посиланням.

     

    Вебінар відбувся в рамках проекту Підтримка «Громадської ініціативи «За чесну та прозору митницю», який впроваджується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій за підтримки Європейського Союзу, Міжнародного фонду «Відродження», Atlas Network.

Powered by

Activemedia
© 2020
Інститут
економічних досліджень
та політичних консультацій
адреса:
Рейтарська 8/5-А,
01054 Київ, Україна
тел.:
+ 38 044 278-63-42
+ 38 044 278-63-60
факс:
e-mail:
+ 38 044 278-63-36
institute@ier.kyiv.ua
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на www.ier.com.ua