Друк

Новини інституту

  • Конкурс грантів для ОГС «Громадська оцінка роботи регіональних митниць»

    15.10.2020

    Інститут економічних досліджень та політичних консультацій оголошує конкурс грантів на тему «Громадська оцінка роботи регіональних митниць». 

    Мета конкурсу: Громадська оцінка роботи регіональних (обласних) митниць та підготовка відповідних рекомендацій і адвокації заходів, спрямованих на поліпшення роботи митних органів

    Максимальний розмір гранту: 130 000 грн. Максимальна тривалість проекту: 3,5 – 4 місяці.

    Від переможця конкурсу очікується здійснення таких основних заходів (не виключаючи інших).

    1. Проведення 30 глибинних інтерв’ю.
    2. Підготовка 30 стенограм (транскриптів) інтерв’ю.
    3. Підготовка звіту за результатами опитування, у якому мають бути висвітлені конкретні недоліки та успіхи роботи цільової митниці під оцінкою роботи митниць мається на увазі увесь комплекс процедур та заходів, пов’язаних із переміщенням товарів через державний кордон), а також запропоновані конкретні шляхи покращення її функціонування.
    4. Обговорення результатів опитування та результатів моніторингу з зацікавленими сторонами цільового регіону у форматі круглого столу (до 10-15 учасників).
    5. Підготовка, публікація і розповсюдження серед цільової аудиторії 2 (двох) ліфлетів з основними тезами, висловленими під час проведених обговорень та результатів опитування.
    6. Участь у підготовці спільного позиційного документа (разом із експертами ІЕД та іншими переможцями конкурсу), який пропонує рішення однієї або декількох актуальних проблем.
    7. Участь у презентації спільного позиційного документа, яка організовується ІЕД.
    8. Проведення публічного обговорення відповідних висновків та рекомендацій у форматі як мінімум 1 круглого столу та/або зустрічі із представниками громадськості, бізнесу, фіскальних органів та органів місцевої влади; доопрацювання документа за результатами проведених обговорень. Участь у як мінімум 1 заході не менше 30 осіб та висвітлення цих подій у місцевих ЗМІ та соціальних мережах.
    9. Підготовка мінімум 5 (п’яти) інформаційних повідомлень про проведені обговорення для їх наступного розміщення у соціальних мережах, веб-сайтах, в ЗМІ, розміщення в соціальних мережах організацій 2-хвилинного відеоматеріалу, підготовленого ІЕД за результатами громадського моніторингу.

    Кінцевий термін подання грантових заявок: 16.11.2020 р. 

    Всі деталі: тут.

Powered by

Activemedia
© 2020
Інститут
економічних досліджень
та політичних консультацій
адреса:
Рейтарська 8/5-А,
01054 Київ, Україна
тел.:
+ 38 044 278-63-42
+ 38 044 278-63-60
факс:
e-mail:
+ 38 044 278-63-36
institute@ier.kyiv.ua
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на www.ier.com.ua