Друк

Новини інституту

  • ІЕД розпочинає проект підтримки Української національної платформи ФГС СхП

    30.06.2020

    Інститут економічних досліджень та політичних консультацій розпочинає проект «Підтримка діяльності Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства (ФГС СхП)».

    Проект, що фінансується Форумом громадянського суспільства Східного партнерства та Європейським Союзом, надаватиме адміністративну та фінансову підтримку Українській національній платформі ФГС СхП, забезпечуватиме роботу Секретаріату УНП ФГС СхП.

    Діяльність проекту буде зосереджена на зміцненні секторального діалогу за участю громадянського суспільства, забезпеченні участі Української національної платформи в діяльності Форуму громадянського суспільства, моніторингу впровадження реформ в Україні та виконання 20 досягнень Східного партнерства на 2020 рік.

    Проєкт триватиме до 30 листопада 2020 року.

    Українська національна платформа Форуму громадянського суспільства Східного партнерства (УНП) – це мережа з понад 200 громадських організацій України, що входить до багатонаціонального Форуму громадянського суспільства Східного партнерства. Форум об’єднує громадськість з Європейського Союзу, України, Грузії, Молдови, Білорусі, Вірменії та Азербайджану. УНП відстоює інтереси України в рамках ініціативи Східного партнерства, сприяє євроінтеграції країни, а також надає рекомендації інституціями ЄС та державним органам влади України. Громадські організації УНП працюють в 5 тематичних робочих групах, які тісно пов’язані з напрямками Східного партнерства.

    http://eap-csf.org.ua/

    https://www.facebook.com/unp.eap.csf

Powered by

Activemedia
© 2020
Інститут
економічних досліджень
та політичних консультацій
адреса:
Рейтарська 8/5-А,
01054 Київ, Україна
тел.:
+ 38 044 278-63-42
+ 38 044 278-63-60
факс:
e-mail:
+ 38 044 278-63-36
institute@ier.kyiv.ua
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на www.ier.com.ua