Друк

Новини інституту

  • Результати опитування ІЕД на тему енергоефективності в Україні опубліковані у журналі «Енергія»

    20.04.2016

    Журнал «Енергетика» («Energy»), міжнародне мультидисциплінарне рецензоване видання у сфері енергетичної інженерії та досліджень, опублікував статтю «Розуміння бар’єрів для енергоефективності в Україні: висновки із опитування комерційних та промислових підприємств» («Understanding energy efficiency barriers in Ukraine: Insights from a survey of commercial and industrial firms»), що була написана на основі опитування українських підприємств, проведеного Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД) у 2012 році.

    ІЕД опитав більш, ніж 500 промислових та непромислових підприємств у всіх регіонах України для того, щоб зрозуміти, які бар’єри перешкоджають їм підвищити свою енергоефективність. Опитування показало, що найбільш критичні бар’єри для збільшення енергоефективності – це потреба внесення високої початкової суми коштів, брак політики держави із підтримки заходів для підвищення енергоефективності, висока вартість капіталу, а також брак знання та інформації.

    Стаття була написана авторським колективом, що складався із д-ра Говінди Тімілсіни, який представляє Відділ довкілля та енергетики Дослідницької групи розвитку Всесвітнього банку у Вашинґтоні, округ Колумбія, США, д-ра Ґела Гохмана, представника факультету Сільського господарства, харчової та ресурсної економіки університету Раджерс у Нью-Джерсі, США, та Ірини Федець, Інститут економічних досліджень та політичних консультацій у Києві, Україна. Вона буде опублікована у випуску №106 журналу.

     

Powered by

Activemedia
© 2020
Інститут
економічних досліджень
та політичних консультацій
адреса:
Рейтарська 8/5-А,
01054 Київ, Україна
тел.:
+ 38 044 278-63-42
+ 38 044 278-63-60
факс:
e-mail:
+ 38 044 278-63-36
institute@ier.kyiv.ua
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на www.ier.com.ua