Друк

Новини

  • Інформаційна поїздка до Німеччини для представників Парламенту України

    17.07.2011
                                   

    З 11 по 15.07.2011 проектом була організована інформаційна поїздка з питань біенергетики для представників Партламенту та Уряду України.

    В рамках поїздки було відвідано Центр передового досвіду у сфері відновлювальної сировини в м. Штраубінг (ТFZ), Німецький дослідний центр біомаси в м. Лейпциг (DBFZ), фірму VERBIO у м. Zörbig, Агентство з відновлювальних ресурсів (FNR), м. Гюльцов, біогазову установки BioEnergie AG, м. Гюстров та проведено зустрічі у Міністерстві продовольства, сільського господарства та захисту прав споживачів (BMELV) та з Асоціацією німецької біопаливної галузі (VDB), Берлін.


    Підгрунття:

    В рамках поточного проекту співробітництва Міністерства продовольства, сільського господарства та захисту прав споживачів (BMELV) «Сприяння використання  відновлюваних видів  сировини – основний напрямок енергетичне споживання – в Україні», ЦСЄ 08-01 заплановано заходи та консультативна діяльність і обмін інформацією серед представників українських політиків, органів та союзів на тему «Сприяння розвитку сфери біоенергетики».

    Під час бесіди з представниками Міністерства продовольства, сільського господарства та захисту прав споживачів (BMELV), а також Комітетом з питань аграрної політики та земельних відносин Верховної Ради України, що відбулась 14 квітня 2011 року в Києві, була запланована інформаційна поїздка до Німеччини, що організує вищезгаданий проект співробітництва. Мета даної поїздки – поглиблене вивчення рамкових умов та структур у сфері біоенергетики в Німеччині.

    Під час даної поїздки на прикладі Агентства з відновлювальних ресурсів (FNR), Німецького дослідного центру біомаси в м. Лейпциг (DBFZ) та  Центру передового досвіду відновлювальної сировини в м. Штраубінг (TFZ), а також рамкових умов з використання біоенергетики в цілому в Німеччині будуть надані та роз’яснені завдання, можливості та методи роботи.


    Матеріали поїздки


    Пункти зупинки:

    Київ/Штраубінг/Лейпціг/Гюлцов/Берлін/Київ


    Дати:

    з 11.07.2011 до 15.07.2011


    Організатор:

    FNR за підтримки TFZ, DBFZ, Посольства Німеччини в Києві та Німецько-українського аграрного діалогу

Powered by

Activemedia
© 2020
Інститут
економічних досліджень
та політичних консультацій
адреса:
Рейтарська 8/5-А,
01054 Київ, Україна
тел.:
+ 38 044 278-63-42
+ 38 044 278-63-60
факс:
e-mail:
+ 38 044 278-63-36
institute@ier.kyiv.ua
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на www.ier.com.ua